+359888625765

Home » Store

Store

Хюмън Дизайн Уъркшоп - 1 ден (на живо)

00008
€50.00
In stock
1
Product Details

Събитието ще се проведе на едно високо енергийно място, на тайна приказна поляна, под вековен дъб, в планината. Целта е да сме сами и да усетим много надълбоко индивидуалната ни енергия и ауричното ни взаимодействие с другите участници. Това ще е едно магично и много сетивно преживяване. До мястото има осигурен транспорт.

***
Хюмън Дизайн или Устройството на човека, освен широко интелектуално познание, преди всичко е познание за тялото, нашата форма.
С хюмън дизайн ние получаваме точна карта на енергийните ни потенциали, нещо като графика на „електрическата мрежа" в нашето тяло и как тя бива провокирана и взаимодейства с „електрическите мрежи" на другите около нас и въобще със света.
По време на този уъркшоп ще излезем от света на теорията на хюмън дизайн и ще се потопим директно в практиката. Енергията е нещо, което се движи в нас и което усещаме чрез сетивността на тялото.
Каня Ви заедно да сътворим едно истинско преживяване за тялото и неговите сетива. Mожете да се свържете със себе си по един нов и вълнуващ начин.
Ще работя изцяло с картите на участниците и ще правим различни аура експерименти, които ще Ви помогнат да усетите на едно по-дълбоко ниво себе си и взаимодействието Ви с другите.
Тази работилница е подходяща както за хора, които за първи път чуват за хюмън дизайн, така и за хора, които вече експериментират със системата. Добре сте дошли!
Ето тук можете да направите безплатно Вашата хюмън дизайн карта и да видите Вашия тип: https://www.humandesignbulgaria.com/free-human-design-chart
Моля, носете си картата разпечатана цветно и ни изпратете предварително рожденните си данни: място, дата и точен час.
Водещ: Вероника де Буур, международно сертифициран анализатор и гайд (BG: https://www.humandesignbulgaria.com/.../veronica-de-boer/; INT: http://ihdschool.com/Professionals).
Кога: 27.08.2022г., от 11:00-17:00ч., като времето за приключване е ориентировачно и зависи от броя на участниците и процеса, който се случва.
Максимален брой участници: 6.
Място: с. Цървище, махала Българец (на 100 km от гр. София).
Цена: 100 лв.
Можете да дойдете със собствен транспорт или с влак до Благоевград откъдето ще Ви вземем с кола.
За информация и записване:
телефон 0888 625765, имейл:
humandesignjourney@gmail.com
Събитието е под формата на пикник в гората. Хубаво е да носите подходящи дрехи, обувки, постелки за сядане. Добре е да можете да се събуете по чорапи, защото ще „влизате" в картата си.
Носете си храна и напитки. Ако времето е дъждовно имаме вариант и за вътре.
Save this product for later