+359888625765

Home » Store

Store

Уебинар: Как да вземаме автентични и здравословни за нас решения?

00009
€50.00
In stock
1
Product Details

Как да навигираме в живота си по коректен за нас начин?

Хюмън Дизайн ни дава възможност да открием онова, което сме и да го отличаваме от онова, което не сме и което представлява нашето външно обуславяне, идващо от хората и средата около нас.
Хюмън Дизайн разкрива уникалността на всеки един от нас, какви са присъщите ни дарби, как най-добре да ги използваме и къде сме склонни да се отклоняваме от истинската си същност.
Вината, срамът, обвиненията и страховете естествено започват да отпадат, защото не можем да бъдем и да се държим като някой друг. И естествено няма смисъл да се оправдаваме за това, което сме.
Как да разпознаем авторитета ни за вземане на решения? Къде в тялото го изпитваме?
В тази онлайн работилница ще разгледаме различните видове авторитети и как да ги разпознаваме в тялото. Отвъд понятията, ще разгледаме какво означава да откликваме, да изчакваме емоционална яснота, какво е да нямаме вътрешен авторитет и т.н. Ще работим с картите и конкретните авторитети на участниците. Ето тук можете безплатно да генерирате своята Хюмън Дизайн карта: https://www.humandesignbulgaria.com/free-human-design-chart/
Водещ: Вероника де Буур, сертифициран Хюмън Дизайн анализатор.
Работилницата ще се проведе онлайн през Zoom.

За записване, моля, пишете на имейл: humandesignjourney@gmail.com, като посочвате две имена и платена такса. В деня преди събитието ще получите линк за достъп.

За курсистите важи отстъпка от 10% за анализи: индивидуален, партньорски, на предназначението ни, на жизнените ни цикли (~30 год., 42 год., 50 години), слънчев възврат (рожденият ни ден, препоръчително е да се прави 3 месеца по-рано).

Save this product for later