+359888625765

Home » Store

Store

Рефлекторът - ти не си този, който си мислиш, че си

008
€39.00
In stock
1
Product Details
Лектор ще бъде един от най-редките типове, които представляват едва 1,44% от населението на Земята – Рефлекторът.
Ако не сте срещали досега рефлектор или самите Вие сте от този изумителен тип или пък имате близък с такъв дизайн, непременно се включете, за да разберете от първа ръка повече за природата, устройството и потенциала на този най-рядък тип.
Водещ е Нора Друмева, рефлектор 1/3, професионален анализатор във формиране, с преподавател Алокананд Диаз.
Къде: Зуум
Кога: 7.12.2022 г., от 19:00 - 21:00ч.
Цена: 77 лв. до 30.11 и 88 лв. след това.

* Отстъпка - виж най-долу


„Рефлекторът - ти не си този, който си мислиш, че си.”

Именно тук се намира и ключето към изненадата. В знанието за „Аз съм”. „Аз съм” в цялостността си е осъзнато себерефлективно съзнание, което се изразява чрез човешката ни форма, душата, която трупа човешки опит.
Аз не съм мисълта си, защото да приема това означава, че изключвам други два основни дяла в себе си - емоционалната и телесна осъзнатост.

Така че „Аз” няма как да бъде сведено само до мислите.

„Аз съм” е единството на триединната осъзнатост в мен. Аз съм тук да бъда в съзвучие с интелигентността на тялото си, което превежда жизнената сила в състояние на наблюдателност. Тогава „Пасажерът” се отваря към сегашния момент, към цялостната присъственост.

В синхронизирането с източника се намира и същината на изнендата за Рефлектора. Онова „Уааау” просто от факта, че съм жив човек, в сегашния момент, дъх след дъх.

Аз съм там където посоките на времето се сливат в едно, а съзнанието се изравнява със знанието; там където всичко е заедно с нищото в себе си; там където тишината е силна, а шумът е тих. Аз докосвам живота с всяка фибра от цялата си система и животът се разгръща в мен като вълни на океан.

Толкова е „..." да бъдеш човек. Това е изненадата, която съществува като потенциал при Рефлектора, изненада, която той преживява в себе си и напомня на средата си за нея.

В тази лекция ще разгледаме:

- Рефлекторът като архетип за живот на вглъбеност и „ментално отъждествяване”;
- Рефлекторът като архетип за осъзната връзка с цялостността, символ за осъзнатото съзнание в 9 центровата „ум-тяло-дух” човешка система;
- Пълнa капитулация пред живота, умът и страхът от празнота;
- Силата на отвореността е дуална;
- Отвореността като предопределеност или като път на многоизмерна мъдрост и интелигентност;
- Лунният цикъл не е цикъл на изчакване, а на разузнаване и осъзнаване.
- Рефлекторът е твое огледало, огледало на средата или е огледало на мъдростта на живота?

В чистотата си Рефлекторът не отразява „теб или тях”, а живота. Връзката между типът Рефлектор и другите три е по-голяма от това, което си представяме. Разбираш ли устройството на Рефлектора, разбираш устройството на човешката природа.

Ето какво казва Нора за себе си:

„От малко момиче съм знаела, че възможностите за пълното проявление на човешкия потенциал са по-големи от обозримото с физическите очи, че всеки има свой неповторим такъв и че искам да преживея своя. Не съм можела да обясня това усещане тогава, но то винаги ме е водело през годините. Наричам го още и „шило в торба не стои“ и то е което ме тласка да се изравня с духа си, който се проявява освободен през човешката форма.

Пътят ми на 12-годишна възраст мина и през различни курсове по ненасилствена комуникация, принципите на емпатията и емпатичното междучовешко свързване, обучения по личностно развитие, в опита си да разнищя „нещо”, да угодя на този въпросен вътрешен тласък.

Дали той или нещо друго, но факт е, че на 15 г. привлякох Хюмън Дизайн в живота си, по-точно в кухнята на дома си. Информацията за типа ми на Рефлектор ми бе представена с учуда и неразбиране. Ала вероятно именно тези две неща ме провокираха да се гмурна веднага в света на Дизайна на човека, защото аз вече знаех, че за себе си и другите съм освен всичко друго и „чудна и неразбрана”. Посветих се на изучаване на Хюмън Дизайн.

Едва две години по-късно, по средата на една абсолютно тривиална и битова ситуация осъзнах, че аз нямам никаква представа за моята „Стратегия и Авторитет”, не защото не бях учила за тях, напротив толкова много учех, че ставах и си лягах със записите на Ра в продължение на две години. Не знаех нищо, защото не бях експериментирала.

В този момент се случиха две неща: От една страна шок от силата на ума и неговата лъжлива суетност, а от друга страна бе въпросът: как да разбера за коректното решение след като измине един лунен месец, по какво ще го разпозная, нещо, някъде ще стане ли? Ами ако аз НЕ съм всичко това, което познавам, колко време ще ми отнеме да пусна това всичко през цедката на лунния цикъл, за да отсея кое е мое и кое е обуславяне?

Обзе ме чувство за мисия, защото никъде в света на Дизайна на човека не откривах отговори на въпросите си. Тогава се посветих на опознаване на своята цялостна същност и нейната механика и започнах да гледам на Хюмън Дизайн като на инструмент, с който аз да си служа, а но не той с мен. Преживях много битки, много падения и възходи, и лични и спрямо ХД, но всички в крайна сметка са били със собствения ми ум.

Там, където съм сега, това, което откривам е обичта ми към човешката природа, която не е в плен на болката от неразбирането и илюзията за отделеност, а в ръцете на разбирането за нейната многоизмерност и взаимосвързаност.

Има едни принципи, които отвъд нивото на типовете са универсални за нас хората, а Рефлекторът като тип ги показва черно на бяло. Всеки от нас има тяло и енергийно поле със специфична вибрация. Имаме Ум, който е активен от първия ни ден и който е програмиран с хомогенизирани принципи и си мисли, че трябва да ни спасява от големия, зъл свят, а правейки го, съчинява какви ли не образи, идентичности и истории.

Имаме и единна съзнателност, която някои наричат дух, други пасажер или наблюдател, но тя в по-голямата част от случаите или времето е образно казано в „заспало” състояние, неосъзната, защото Умът е зает да дирижира шоуто вместо да отразява съзнателността.

Пътят на Рефлектора може да бъде абсолютно вглъбен и отражение на различните видове ментални концепции, в които той се намира, без да си дава сметка за това. Пътят на Рефлектора може да бъде и такъв на опознаване и цялостно владеене на човешката природа, такъв на нейното холистично интегриране, път на свързаност с цялостността и напомнянето за нея. Така както Луната осветява привидно невидимото, така и Рефлекторът може да осветява илюзията за отделеност и страдание, бидейки изравнен с потока на мъдростта. За мен е радост да споделя с всички присъстващи откритията си за рефлекторската природа и функциониране, защото знам, че освен разлики между Рефлектора и другите типове има повече сходности, отколкото предполагаме."


* Участниците получават 10% отстъпка за консултации с Нора до края на Рейв годината, 22 януари, 2023 г.


Можете да заплатите тук онлайн с карта или пейпал или по банков път на:

Беотела ООД
Банка ОББ
IBAN: BG66UBBS78271017202316
основание: Лекция и две имена. и имейл до humandesignjourney(@)gmail.com, за да Ви изпратим линк за връзка.

Save this product for later