fbpx

+359888625765

Home » Store

Store

Книга на понятията

SKU 008
48.00лв.
In stock
1
Product Details

Хюман дизайн. Книга на понятията
Автор: Ра Уру Ху , Линда Бънел
Хартиено издание
Доставка: 3 работни дни

Цена: 48.00 лв
Професионалната Хюман дизайн общност по света единодушно определя „Книга на понятията“ като енциклопедия на Науката за диференциацията. Причината: това е единственият сериозен изследователски труд и методично практическо ръководство, представени според автентичната система на нейния основоположник Ра Уру Ху. Автор е Линда Бънел, директор на International Human Design School, един от първите ученици и сподвижници на Ра Уру Ху.
„Книга на понятията“ представя задълбочено и сериозно познание на системата Хюман дизайн за автентичната природа на човека, както и ръководство за нейното осъществяване. Овладяването му – както при всеки системен подход – изисква сериозно умствено усилие, методичност и постоянство, но пък резултатът ще ви разтърси. Структурирана и написана така, че да представи сложната многообхватна система и нейното практично приложение стъпка по стъпка, енциклопедията на Хюман дизайн отваря портала към собствената ни неповторимост, учи ни да я обичаме и изразяваме.
Книга за осъзнатото битие в мир със себе си и с божествения план за нас.
НОВА СИСТЕМА ЗА САМОПОЗНАНИЕ И РЕВОЛЮЦИОНЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА ЛИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЯ
Освободете своя потенциал: разберете какви сте и какви не сте.
Винаги вземайте правилните решения.
Разкрийте предназначението на своето съществуване.
Създайте оптимална среда за развитието на своите деца.
„Хюман дизайн не е система от вярвания. Не изисква от вас да повярвате в нещо. Не е нито притча, нито философия. Представлява конкретна карта на естеството на съществуването, запис на собствения ви генетичен код. Очевидно е, че способността да се опише механичното устройство на природата ни в такава дълбочина е фундаментална, защото разкрива цялостното ни естество в неговите най-неуловими нюанси. Хюман дизайн отваря вратата към потенциала на любовта към себе си, любовта към живота и любовта към другите чрез разбиране.“
Ра Уру Ху
Save this product for later