fbpx

+359888625765

Home » Store

Store

Да Живееш Дизайна си

SKU 00012
360.00лв.
In stock
1
Product Details
„Да Живееш Дизайна си“ е програма за клетъчна трансформация.
Ако понякога сте усещали, че има нещо, което все Ви се изплъзва, може би ще се окажете прави. Хюмън Дизайн е система за самопознание, която може да ви даде изумително точни отговори на някои важни въпроси, както и на такива, които дори не сте подозирали, че имате.
Чудили ли сте се:
- На къде да поемете в живота си?
- Как да реализирате пълния си потенциал?
- Каква е Вашата вътрешна котва, която да Ви дава стабилност и посока в живота?
- Как взаимодействате с другите и как взаимно си влияете?
- Свикнали ли сте да се доверявате на всички останали, освен на себе си?
- Кои са саботиращите Ви вътрешни модели?
- С кого, къде, кога и как е коректно да бъдете?
- Коя е Вашата лична мощ и вътрешна сила?
Хюмън Дизайн ще Ви даде възможност да постигнете уникално самонаблюдение, точен компас за коректната за Вас посока и индивидуално предназначение и как да се движите по оста на най-ниската съпротива.
Системата за устройството на човека ще Ви даде една нова, всеобхватна и практическа гледна точка за Вас, за околните и за света въобще. Това е навигационна система от ново поколение, с която да можете да оцелеете във всякакви ситуации и възможни сценарии по най-добрия за Вас начин, така че да получите удовлетворение, успех, свобода и да се движите уверено по изненадващия и непредвидим ход на пътя на живота Ви.
Това е едно удивително приключение и експеримент, в който Ви каня да се впуснете с мен, за да откриете Кои сте Вие? Кой Ви разпознава истински? На кого въздействате и как да постигнете мир и лекота?
Хюмън Дизайн разкрива уникалността на всеки един от нас, какви са присъщите ни дарби, как най-добре да ги използваме и къде сме склонни да се отклоняваме от истинската си същност. Вината, срамът, обвиненията и страховете естествено започват да отпадат, защото не можем да бъдем и да се държим като някой друг. И естествено няма смисъл да се оправдаваме за това, което сме. Умът капитулира пред нашата стратегия и авторитет. Автентичността поема посоката.
Хюмън Дизайн е наука за диференциацията, която ни показва колко различен и уникален е всеки. В графиката на тялото, ние виждаме какви са енергийните ни потенциали, кое е нашето автентично Аз и къде сме обусловени от родителите, обществото, средата и културата ни.
По време на курса ще се запознаете със системата на Дизайна на човека и основните понятия:
Истинен Аз, Не-аз, външно обуславяне, вътрешен авторитет, 9-те енергийни центъра в тялото и тяхното здравословно и нездравословно проявление, дефиницията в графиката на тялото, 4-те типа аури и Вашата лична стратегия и авторитет за направляване на живота Ви и взаимодействие с околните.
Ще разглеждаме конкретни примери, ще работим с личните графики на участниците и практическото приложение на информацията.
Водещ: Вероника де Буур – сертифициран анализатор и водещ на „Да Живееш Дизайна си“ – уъркшоп за клетъчна трансформация. Повече: https://www.humandesignbulgaria.com/.../veronica-de-boer/
Къде: Онлайн класна стая в Zoom
Кога: осем вечерни сесии от 7-ми юни до 26-ти юли от 19:00 ч. - 21:00 ч. и
1 допълнителна сесия 1 месец след завършване на курса.
Цена: 360 лв. или на две вноски по 185 лв.
Участниците могат да се възползват от 10% отстъпка за анализ: индивидуален, партньорски, соларен или друг вид възврат или анализ на предназначението (инкарнационен кръст).
За информация и записване:
humandesignjourney@gmail.com
0888625765
* Този курс е част от официалните курсове на Международното Училище по Дизайн на Човека и е необходимо условие за всички, които биха желали да задълбочат познанията си в следващото ниво – Курсът „АБВ в Хюман Дизайн“ и „Картография“.
** В цената за участие НЕ е включен учебникът за това ниво (48 лв.), който е утвърден от Международното Училище по Дизайн на Човека и е задължително условие за завършването на курса. В случай, че искате да продължите в АБВ, трябва да сте закупили учебник от мен или от официалната организация – Хюмън Дизайн България: https://www.humandesignbulgaria.com/resources/text...
*** При записване е необходимо да оставите рождените си данни, (дата, час и място на раждане), за да изработим предварително Вашата лична графика, с която ще работим по време на курса.

За плащане тук или по банков път на:

Беотела ООД
IBAN: BG66UBBS78271017202316
основание: курс или курс + учебник

За повече информация тук: https://www.facebook.com/events/769907087331612

Save this product for later