+359888625765

Home » Store

Store

Връзките в Хюмън Дизайн - любовни, приятелски, партньорски

00010
€50.00
In stock
1
Product Details

В тази въвеждаща лекция ще разгледаме динамиката при връзките с другите хора - любовни, приятелски, партньорски.

(За партньорски анализи вижте "Хюмън Дизайн Анализ").

Хюмън Дизайн или Устройството на Човека е система за самопознание, която ни дава практични насоки за това как да се движим през живота без съпротива и как да взимаме автентични решения, които ни настройват на нашата геометрия, по нашия индивидуален път и предназначение.

Независимо в какви връзки влизаме най-важното е да сме автентични, истински в тях. Когато сме центрирани в себе си и вземаме коректни решения, ще попадаме и в коректните за нас връзки. Лесно е да живееш себе си, когато си сам на хълма. Можеш ли да останеш автентичен в ежедневието, заедно с другите? Когато си позволяваме да сме себе си, позволяваме и на другите да са себе си ❤

Ще работим с някои от картите на участниците.

Ето тук можете да направите безплатно Вашата хюмън дизайн карта и да видите Вашата карта и на Вашите близки: https://www.humandesignbulgaria.com/free-human-des...
Водещ: Вероника де Буур, международно сертифициран анализатор (BG: https://www.humandesignbulgaria.com/about-us/professionals; INT: http://ihdschool.com/Professionals)
Дата: Очаквайте скоро нови дати (часът за приключване е ориентировачен и зависи от процеса на участниците.)
Водещ: Вероника де Буур, сертифициран Хюмън Дизайн анализатор.
Работилницата ще се проведе онлайн през Zoom.
За записване, моля, пишете на имейл: humandesignjourney@gmail.com, като посочвате две имена и платена такса. В деня преди събитието ще получите линк за достъп.
Моля, да заплатите 100 лв. на:
Беотела ООД
IBAN: BG66UBBS78271017202316
основание: лекция
или онлайн тук: https://www.humandesignjourney.com/en/store
За курсистите важи отстъпка от 10% за анализи: индивидуален, партньорски, на предназначението ни, на жизнените ни цикли (~30 год., 42 год., 50 години), слънчев възврат (рожденият ни ден, препоръчително е да се прави 3 месеца по-рано).
За повече информация: www.humandesignjourney.com
Save this product for later